Γλυκό….δώρο

 

Είναι καλοκαίρι και το καλοκαίρι αγαπάμε την θάλασσα και τον ήλιο περισσότερο από κάθε άλλη εποχή. Όμως μαζί, αγαπάμε και το καλό φαγητό, όπως πάντα δηλαδή…πόσο μάλλον όταν σερβίρεται γλυκά….και ιδιαίτερα σαν δώρο!

Ναι, ναι…σαν δώρο!

 

1ebe1772fae711e2adbc22000a9e17d5_7

Η νικήτρια του διαγωνισμού,μας έστειλε την φωτογραφία της και έκανε να θαυμάσουμε το γλυκό στην εικόνα. Η ζαχαροπλαστική μπορεί να είναι τέχνη αλλά και το στόλισμα αποτελεί ένα υπέροχο ταξίδι!

Συγχαρητήρια, λοιπόν, από την κριτική επιτροπή του Cookisto στη δημιουργό της #Cookisto φωτογραφίας,  Sugar_buzz. Ακολούθησέ την!

Μπορείς και εσύ!

Η ευκαιρία σου;

Βάλε τα πιάτα σου να ποζάρουν και πάρε κι εσύ μέρος στον διαγωνισμό μας για την #Cookisto φωτογραφία της εβδομάδας, ανεβάζοντας τις φωτογραφίες σου στο Instagram, με το hashtag #Cookisto! Ίσως την επόμενη Παρασκευή να δεις το δικό σου όνομα εδώ! Μέχρι τότε, ακολούθησέ μας και πάρε μια ιδέα από όλες τις φωτογραφίες των προηγούμενων εβδομάδων.

Δεν έχεις instagram;

Το σκεφτήκαμε! Γι’ αυτό βάλαμε στην σελίδα μας στο facebook ένα pagetab με όλες τις #cookisto φωτογραφίες για να μπορείς να τις βλέπεις τη στιγμή που ανεβαίνουν!

Παρακολούθησε και κάνε like σε όλες τις συμμετοχές εδώ!